Mode, Shopping och Skönhet

Shopping

Vi gjorde oss klara och drog på Emporia för att kolla på skor till sjömannen, men de skor han testade var för smala och han fick ont i fötterna, inte lätt för honom att hitta skor då han har så breda fötter. När vi ändå var där gick vi runt och passade på att kolla på Zara om dom hade några snygga kläder och ja, det var rea och vi gick loss som galningar.

Jag köpte mig 2 nya skjortor, ett par byxor, en ny tröja och en ny jacka.
Sjömannen fick med sig 2 skjortor, 2 mjukisbyxor och en jacka.

Efter det drog vi på Jägersro center för att kolla i fall dom hade några snygga skor på Stadium outlet, men där var inget snyggt. Jag passade på att klippa mig lite, dyraste klippningen jag någonsin varit med om för att bara raka sidorna lite och få lite effekt i håret så det inte är jämnlångt och sen inom jula där vi hittade ställning med trådkorgar till garderoben och alla sängkläder och en vinkyl fick följa med oss hem haha!

Nu blir det slappa resten av eftermiddagen och sen göra oss klar för att  åka hem till underbara Wanda och Tommy på middag. Dessutom ringde nyss en läkare och informerade att det inte är någon fara med min mage så äntligen kan jag släppa den oron.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.