Chanel, Prada & Gizmo

Kamphunden gästbloggar – Kissa på pälsen, bus och bröllop

Kamphunden gästbloggar.

Eftersom pappa Totten uppenbart jobbar alldeles för mycket och inte riktigt har tiden att lägga ner den tid och kärlek han egentligen vill så får jag ju ta över och lägga upp ett inlägg här ikväll och visa hur man egentligen bloggar, men jag kan avslöja att han svär för jävla mycket ( oj jag med ) över att han inte har den tiden som han önskar att han hade till bloggen och er, han känner att det var bättre med tid förut. Men jag kämpar febrilt för att han ska komma i gång igen, hitta tiden och tillåta sig själv att sätta sig ner och skriva som förr.

Helgen är över och denna helgen då pappa Totten jobbar fredag, lördag och söndag kväll och sjömannen inte är hemma har jag äran att få lite PF , pappa fritt. Jag är faktiskt lite känslig och får lite separationsångest över att inte få vara med mina pappor 24 timmar om dygnet, men papporna har lärt sig att det fungerar superbra om dom inte lämnar mig, för då sitter jag tydligen och gnäller och gråter och låter föjävligt enligt dom som passar mig. Hämtar dom som ska passa mig, så tänker jag inte på att papporna är skitelaka och inte träffar mig på flera timmar, eller som i helgen på 3 jävla dagar.  Men jag kan säga att det är nog nyttigt för oss alla 3 att vara i från varandra  .. ibland, inte för ofta får jag ju tillägga, för gud hjälpe mig om de få för sig att försöka leva och lämna bort mig oftare, jag tror det inte men man vet ju aldrig med dessa stjärtisar. Men nu lämnar vi skit snacket och så går vi över till helgens bravader.

En kamphund på bröllop.

Jag blev hämtad av Siesing i fredags för en helg på Almåsa hos Wanda och Tommy. När vi kom till Almåsa blev jag lämnad en stund själv då det tydligen var festligheter där ute med bröllop i helgen så innan Wanda kom hem från frisören behövde Siesing tydligen bära bord. Jag som är lite av en primadonna tycker ju inte om att bli lämnad ensam av mina extra föräldrar när jag väl får ha lite PF och får äran att mysa med dom själv, så jag hittade en av 2 pälsar i deras sovrum i stugan och passade på att markera lite på den ena och visa mitt missnöje att jag blev lämnade en liten stund själv – jag kissade alltså på pälsen. Jag trodde inte detta skulle nå min pappa Totten, men han fick tydligen höra det och jag vet hur han reagerar – han blir tomatröd i ansiktet och jag lovar att han sa, satans jävla hundjävel. En sån gammal tant ska fan inte markera inne. Han ska få för gammal tant, så jag markerar nog en extra gång vid nästa tillfälle jag får.  Bästa Wanda och Siesing sa att det inte gör så mycket, dom tvättade den och sen var det bra. Dom kom hem och vi hade pusskalas och inte nog med att dom 2 kom, bästa lekkompisarna Saga och Alva kom oxå på besök och sov över. Ni kan ju gissa vilka bekymmer det är att bestämma sig vart man ska sova när man har 2 olika sängar och 4:a olika människor man vill ligga hos samtidigt. Jag somnade först hos flickorna, gick mellan dom och sen mitt i natten vet jag ju hur man väcker folk. Man ställer sig nedanför sängen och morrar och skäller lite och jag lyckades igen, Wanda vaknade så hon lyfte upp mig så jag fick sova hos dom oxå – Halva natten hos bästa kompisarna och halva natten hos extra föräldrarna. Jag är ju bara för fantastisk, inte nog med att jag är förjävla söt, jag är omtänksam oxå.

Under lördagen var det varmt och skönt. Jag njöt av att springa i trädgården och människorna badade. Jag hade hört något om att jag skulle bli lämnad ensam ett tag under dagen då dom skulle på bröllop men att bästa kompisarna skulle rasta mig.  Oklart vad som hände, men vet ni vad? Ett bröllop på Almåsa är inget riktigt bröllop om inte kamphunden får vara med. Så på kvällen så var jag på bröllop och livade upp stämningen. Det var fantastiskt många som ville ha mig i sitt knä, så jag passade på att fjäska åt mig lite extra kärlek.

I dag söndag vid 21.30 kommer pappa Totten hem och jag har saknat han så mycket och delade ut pussar både till höger och vänster och slickade på hans händer och armar, lite i ansiktet och han skällde på mig för att jag inte ska slicka i ansiktet, så jag lyckades få in en fullträff och få in hela tungan i ena näsborren oxå. Han blev asförbannad, men pappa Totten smakade lika bra som i fredags innan hand drog på jobb. När pappan ville sitta i fred på toaletten hoppade jag upp i soffan och däckade igen.

Ni anar inte hur ansträngande det är att tvätta så många människor som jag träffat i helgen och att vara på bröllop är fan inte någon dans på rosor, men helgen har varit fantastisk.  Nu säger visst pappan att jag måste sluta vid datorn och att det är tid att lägga sig, pappan ska visst upp och tvätta på sin lediga dag. Ja se där, inte ens på sin 1 dagars ledighet kan han låta mig och han sova ut, nä han måste fan tvätta oxå .. han kan väl göra som mig, bara slicka lite här och var så är man ju ren och fin?!

Föresten, så finns Hundshoppen, där tycker jag minsann ni alla som äger hund ska gå in och shoppa till oss. Bara så ni vet!

Ps. Jag hörde pappa Totten sa att han fått visa att han kan flossa på jobbet. Jag gömde mig under kudden, han är fan inte klok. Att han inte skäms. Jag skämdes för honom och fick gömma mig under kudden. D.s

P.s 2. Ni glömmer väl inte att gilla bloggens facebooksida Tommytott och följer pappa Tottens instagram : Tommytott för att få hänga med mer i vårat liv? På Instagram dyker jag upp lite då och då och ofta i my story, men ni måste följa för pappa Totten lägger upp sjukt fina bilder på honom och allt annat trams han håller på med. Och facebooksidan, vem vill missa alla inlägg från pappa Totten men främst, jag gästbloggar ju ibland. Det vill man verkligen inte missa.. Så Yalla , in och gilla och följ. D.S

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.