Livsstil

Söndag , helgen är snart slut och nedräkning

Söndag.

Ojsan, denna helgen bara springer iväg och jag har inte haft tid eller ork att sitta vid datorn sedan i fredags innan jag drog iväg på jobbet. I lördags jobbade jag hela dagen, från morgon till kväll och ikväll kör jag mitt ordinarie kvällspass och när jag stämplar ut ikväll vid 21 tiden så har jag en ledig måndag på schemat.  Det har varit en konstig helg, det känns så konstigt att vara hemma helt själv, varken sjömannen eller kamphunden är hemma denna helgen. Eftersom jag har jobbat som en dåre även denna helgen så har kamphunden fått mysa med Wanda, Tommy och tjejerna på Almåsa. Jag fick en bild sent i går kväll om att kamphunden har varit på bröllop och blivit bortskämd.  Härligt.

Nedräkningen har börjat och sjömannen är snart hemma. Onsdag eller torsdag kommer han hem beroende på hur det är med flyg   som passar när han går av båten. Jag ser fram emot att få hem honom , massa mys och förhoppningsvis får jag ut ledigheten som jag önskat så att jag blir ledig i 7 dagar i rad, vilket inte har skett sedan förra sommaren då jag hade semester. Jag känner att jag är värd lite ledighet och dessutom så har jag flextimmar som jag måste göra mig av med innan jag slutar på jobbet, så jag hoppas och håller tummarna att jag får ledigheten som jag önskat.  Nu är det inte många arbetspass heller innan jag tackar för mig och går vidare, lite blandade känslor men det känns bra!

Vi måste dessutom prata om detta med träning.
Jag kom ju i gång och var ute och gick 3-5 gånger i veckan och jag mådde så bra, piggare, gladare och att jag såg en förändring ske i kroppen. Men så kommer ett bakslag och suget försvann helt och hållet. Jag förstår inte detta ? Varför i helvete ska det vara så svårt att bibehålla träningen ? Jag tappar gnistan och går och betalar för ett gymkort som jag ännu en gång inte använder, det är varmt och promenaderna lockar mer. Jag vill säga upp kortet samtidigt som jag vill behålla det eftersom jag vet att jag mår bättre, men suger försvinner och motivationen försvinner oxå.

Hur gör ni andra för att bibehålla motivationen när ni ser förändringar ske på er kropp? Det är ju något jag vill och något jag mår så mycket bättre av  , men så faller man igen.  Jag behöver verkligen tips och råd på hur man bibehåller träningen och hur jag kommer i gång med en bättre kost , för just nu är sötsaker och onyttigheter något som suger som fan. Värme, mycket jobb och kroppen vrålar efter kakor , godis och chips. När den egentligen behöver massor med vatten, sallad och protein.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.