Hem och Inredning

Ni hundägare förstår, göra om och fredagsfint

Fredagsfint.

Jag har varit iväg och handlat lite, sovit en stund och vaknade upp lite piggare och jag vaknade av att något killade mig i ansiktet. Kamphunden har “bäddat” på de vita mer fluffiga kuddarna och det där jävla fluffet killade mig i ansiktet så jag vaknade och det virvlade av fluff i luften .. Helt ärligt, det var överallt så jag fick nog och började röja lite här i lägenheten, det jävla fluffet måste bort.  Så jag började damma, fixa i ordning i soffan och dammsuga lägenheten. Det var fan till och med vitt fluff inne på toaletten så , jag drog över toaletten med och lyckades paja toalettsitsen.  Herregud, det är verkligen min fredag i dag och nu får jag helt enkelt bara försöka komma ihåg att toalettsitsen är trasig så när min självdiagnostiserade IBS-mage kör i gång kan jag inte springa och slänga mig på dass. För då åker jag av , så nu är det sitt fint Totten haha!

När man ligger hemma och är sjuk så hinner man fundera över massor och inredning och mode är ju något som ligger mig varmt om hjärtat. Kan ni gissa hur jag känner inför färgbomben som slagit ner i vår soffa? Det är en grå filt, en blå filt och en beige filt. Varför kan man ju fråga sig? Ni hundägare förstår och känner säkert igen er och ni som hängt här inne vet ju att vi tidigare hade 3 kamphundar, dessvärre finns inte alla kvar hos oss. Prada med sin EP och när hon fick EP så hände det ibland olyckor och så våran älskade Bula, piss-nisse Gizmo som kom från tragiska förhållande i tidigare hem och fick en tuff start på livet, ja han blev ju aldrig riktigt rumsren och fick han inte som han ville , kunde han gladeligen lyfta på benet och markera sitt missnöje. Gärna på filtar eller kuddar. Så , därför har vi världens färgbomb i soffan , med olika filtar. Det hade blivit dyrt att köpa nytt hela tiden.  Men nu med bara en kamphund kvar så känns det som att vi kan köpa nya filtar och få ett enhetligare hem med snygg färgskala.

Jag blir galen på detta någon gång i månaden och nu fick jag nyss ett utbrott och skickade sms till sjömannen att kuddar ska bytas ut och filtar ska bytas ut. Jag får även frågan ibland om vi inte ska sätta upp tavlorna och självklart ska tavlorna upp, men jag är även där fundersam om jag vill ha kvar alla de gamla tavlorna, eller om även dom ska bytas ut.  Så därför står dom fortfarande kvar fint bredvid soffan ( och för att någon ram behöver bytas som är trasig) och ser snygga ut haha!  Men nu funderar jag lite på färgskala, jag är lite sugen grå, svart och kanske någon färgklick av grön, gamelrosa eller någon mörkare blå?  Jag vet ej.

För övrigt så funderade jag på kasta kuddarna redan i dag, men jag har inte hjärta till det innan jag har köpt nya kuddar. Och kamphunden måste ju ha något mysigt att gosa ner sig på, så jag får helt enkelt stå ut med flygande fluff ett tag till ,men jag är ledsen Chanel, denna kamp om fluffiga kuddar vinner du inte!

Men nu är jag trött i kroppen men glad över att hemmet är städat, skönt att få det gjort efter nästan 2.5 dags liggandes i soffan, liggsåret var nära! Tänk vad ett städat hem kan göra med ens humör. Ja lite bitter är jag att jag inte köpte en eller 2 fina buketter med snittblommor, det hade gjort mig ännu lite gladare faktiskt. Men nu en Nocco och fortsätta med ryggläget i soffan. Jag ville bara flika in att jag lever och mår lite bättre, tempen visar bara 37.8 i skrivandes stund. Nu  – droppa örat med härlig gul gegga. Infektion, im going for you!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica 1 september, 2018 at 01:32

  Krya på dig

  • Reply tommytott 1 september, 2018 at 10:12

   Tack!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.