Hem och Inredning

Möbler från Wegot

Inlägget är i samarbete med Wegot.se

Snygga möbler från Wegot.

Som ni vet så har ju jag ett litet brinnande intresse för att möblera om, inreda och få till hemmet snyggt och prydligt och hur kul är det inte att sätta sin egen prägling på hemmet och införskaffa sig både snygga möbler och snygga inredningsdetaljer. Vi flyttade  ju till ny lägenhet för ett par månader sedan och när man flyttar till nytt är man ju alltid sugen på nya möbler och inredningsdetaljer.

Wegot är ett möbelföretag som både jag och sjömannen älskar. Vi har varit i deras butik här i hamnen i Malmö ett par gånger och tittat och funderat och suktat. Nu är jag sugen på att införskaffa mig en ny snygg och stilren byrå här hemma och självklart fastnade jag för denna högblanka i vit och grå nyans direkt och kände att jag behöver den. Jag är dock osäker på storleken och funderar på om den kanske inte är lite för liten där jag tänk ha den? Men den är ju så snygg!

Det jag gillar med Wegot är att dom hänger med i inredningsmodet och inte har priser som bara höginkomsttagare klarar av utan även vi dödliga på golvet har råd att handla snygga och stilrena och moderiktiga möbler till bra priser och därmed kan piffa upp hemmet både billigt och enkelt.

Om du inte har en fysisk Wegot-butik i staden du bor kan du lätt handla via deras webbshop och jag lovar dig att du komme inte bli besviken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.