Vlogg

Nu även på youtube

Nu ni mina vänner, nu finns jag även på youtube, jag tänkte att även denna lilla herre ska testa på det här som så många andra bloggare gör, nämligen att börja vlogga, videoblogga. Här ovan ser ni min första video som jag klippt ihop, dessutom känns det helt galet fel att sitta och snacka med en kamera .. själv haha! Jag hoppas jag även ska bli grym på att redigera foton , men för att vara första försöket var det väl ett “ok” resultat?

Fokuset hamnade fel oxå, det här med filma med Mr Nikon är jag inte van vid och speciellt inte att försöka få fokus rätt när jag själv ska sitta framför kameran och ordbajsa.. Så vad tycker ni? Kan det vara kul att få se lite videos ibland oxå ?

 

Klicka på youtube loggan här nedan för att börja följa mig på youtube! 🙂

youtube-logo

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Alexandra 4 november, 2015 at 15:17

  Men vad roligt! Snyggt gjort! Jätteroligt att få en röst på dig, nu kommer jag alltid läsa dina mail med din dialekt 😀

  • Reply tommytott 4 november, 2015 at 16:53

   Haha, tack så mycket! 🙂 Ja min dialekt är en gatukorsning 😉

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 4 november, 2015 at 21:08

  Vad kul. Härligt. Go on!

  • Reply tommytott 4 november, 2015 at 21:14

   Tack så mycket Thommy! Ja jag hoppas den ska uppskattas .. 😀 Du får gärna dela den i fall du vill! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.