Stuglivet

Österlen, inte ett jävla foto och pizza kväll

Österlen och Kiviks marknad.

I går trotsade vi väderapparna och prognoserna och drog iväg till Österlen och målet var Kiviks marknad, trots att man läste att det var en besvikelse i år gentemot andra år samt att det skulle vara så mycket getingar vid godis stånden( vem vill inte hänga bland godis stånd? )  Can´t blame them  😉

Vi hade inga större förväntningar då vi aldrig varit på den marknaden, men när vi kom dit var det så sjukt mycket folk, ingen höll avstånd och vi käkade en ruskigt god högrevsburgare för inga pengar alls. Att jag fick så varma pommes att man inte kunde äta dom på ett halvår var ju  .. bara jävla varmt.  Vi kände oss nöjda efter burgaren och körde vidare mot nästa destination, Kiviks musteri. Vi körde i bilkö 25 min för att komma fram och när vi kom fram var det den längsta kö vi någonsin skådat med människor- Hell no, där står vi absolut inte. Musteriet finns kvar och vi kan ta det vid annat tillfälle och började bege oss hem, körde igenom St Olof och där var det lika vackert som övriga Österlen, stannade och shoppade på Bo ohlsson i Tomelilla och sen körde vi hem. Kameran var med och jag var på vackra Österlen och inte ett jävla fotot togs?! Varken på mig i den magiska naturen eller på den slående vackra naturen. Årets influencer går inte till mig i år heller. Grattis och heja mig?!

Svettiga och vi båda kände att ett glas vin/öl i poolen skulle vara perfekt och det var det. Alexandra och Anders joinade och där och då insåg vi fyra att ingen av oss hade tagit fram något protein från frysen, så efter övervägande bestämde vi oss för att vi skulle duscha och se anständiga ut för en cykeltur till bara och käka pizza. Gott.

Pitoresk och ack så jävla god lunch.

Onsdag och likt övriga dagar har det varit fullt ös på oss. Vi drack morgonkaffet, fick på oss kläder och sen begav vi oss bort till Annica för att hjälpa henne montera ner hennes bäddsoffa som en familj skulle hämta då hon säljer och ger bort massor av saker från stugan som hon lämnar nästa månad. Efter det blev det besök på tropikhuset och köpte kackerlackor, syror, gräshoppor och mjölmask  – reptilerna behöver mat och jag kräks varje gång. Hur i helvete kommer det sig att jag som hatar de små äckliga krypen har mer ödlor än ormar? Vad gick snett? haha!

Lidl och Ica maxi fick ett besök med och salladen smakade ruskigt gott.

Nu har jag matkomma och inser att datorn har knappt batteri så den behöver laddas, mobilen har jag tydligen inte laddat i natt så den ligger på laddning. En influencer med inget batteri i varken dator eller mobil? Ja inte ens det gör ju att man når pris som årets influencer haha. Men bra mår jag.

Så nu måste jag avsluta här, ska slänga upp benen på soffan och vara frånkopplad nätet och bara njuta i nuet. Ikväll får vi se vad som händer, vi vet att vi ska bort till annica och hämta en tunna och lite smått och gott som vi fått av henne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.