Stuglivet

Asakallt, tramsig hund och hoppa i sängen

När man fryser röven av sig.

Tisdag och såklart vaknar jag upp vid 06:50 och ni kan ju gissa vilka som var i gång redan här utanför stugan med att köra med sina traktorer, konstiga bilar med grus och det skramlade och lät horribelt? Detta med kommunalt vatten vid stugan lät ju helt magiskt, men under tiden är det fan inte så jävla upphetsande ska jag tala om.

Och på tal om upphetsande så var det ingen upphetsande värme som jag möttes av när jag drog av mig täcket när jag behövde rasta krigaren, satan vad kallt det var här i stugan när jag vaknade så jag kröp ner i sängen igen och när sjömannen vaknar så vrålar han – varför håller du på hoppar i sängen?  Självklart gjorde jag inte det utan klev bara upp men när han påpekade det så var jag ju tvungen att hoppa lite ..  Fantastiskt roligt haha!

Kamphunden har tramsat i dag och ville inte kissa på morgonen. Det var ju frost och kallt i gräset och tassarna blir ju blöta då, så vi hade vilda diskussioner ( eller jag skällde som fan på henne och frågade vad hennes problem är ) men hon bara kollade på mig som att jag är störd och vägrade kissa. När jag väl blev tyst kissade hon. Att jag aldrig får vinna någon gång.

I dag , vi får se vad dagen bjuder på. Jag är ledig och vi har inga större planer. Jag väntar ett paket som ska komma så jag hoppas det kommer under dagen, annars måste vi en runda till lägenheten. Duscha och fixa lite!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.