Stuglivet

Prövning, poolen är på plats och fästing helvete

Pooldäck och poolen är på plats.

Onsdag och dag 3 på semestern. Tack för att ni fortsatt hänger här inne även fast jag inte hann uppdatera er i går. Det var full fart här hemma i går. Vi byggde klart vårat trädäck till våran pool. Inte det snyggaste , men för att vara vårat första trädäck så är vi sjukt stolta och därmed har ännu en prövning i förhållandet klarats av, vi sågade inte av varandras amar, högg varandra inte med hammaren och har inte gått i från varandra. På eftermiddag/kvällen kom Katarina, Lizette och Sebastian förbi så när dom var här så passade vi på att utnyttja deras armar så de fick hjälpa oss att sätta upp poolen. Vi är så nöjda.

På kvällen kom bästa grannarna Alexandra och Anders förbi här och invigde Prosecco pong. Fantastiskt roligt spel och framför allt , bra med bubbel och fantastiska grannar. Vi är så glada att dom har stugan bredvid oss, det är fart och fläkt och inget gnällande om det är lite liv här eller hos dom.

I dag onsdag har vi haft fullt upp oxå.  Jag vaknade vid 05:44 och kunde inte somna om, klappade chanel och hittade en fästingjävel. Jag somnade sen om och vaknade vid 10.30 av att jag hör att spolbilen är här, så nu har vi tömda tankar och kan ösa på igen. Vi har varit in till lägenheten och kört lite tvätt. Medan maskinen var igång körde vi till trafikverket och fotograferade mig för att förnya mitt körkort, körde hem och hämtade tvätten, hämtade ut ett paket och sen ut till stugan igen. Här har vi fixat i trädgården, rensat bland döda växter, jag har planterat nya sticklingar som jag fick hem av palettblad, men de kommer jag visa senare då de måste få rota sig och bli lite snyggare och få upp stadgan igen, nu hänger de bara men det rosa paketet jag fick hem var superfina.

Nu blir det slappa i trädgården innan vi kör oss klara för att gå iväg och skriva på kontrakt och betala vår andra parkeringsplats som vi fick och sen vidare på födelsedagsfirande för bästa Alva. Semestern are doing good!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.