Stuglivet

Semesterdag 2

Doften av liljor och latte.

Semesterdag 2 är i gång och jag vaknade strax efter 07 men vägrade kliva upp. Sjömannen har nu i skrivandes stund just kommit av sängen, jag klev upp strax innan kl 09, då orkade jag inte ligga kvar i sängen.  Jag hade hoppats på att födelsedagsfirandet i går skulle göra att jag sov längre, men det blev inte så sent för oss.

I går kom familj och vänner på besök för häng i trädgården, gott i glasen och grillat. Jag fick härliga presenter och massa kärlek från människor som står mig nära. Vi satt ute till 22 , gästerna gick och vi plockade i ordning. Jag började diska upp så det inte var allt till i dag, så i dag ska formar, vinglas, champagneglas och kaffekoppar diskas.

I dag var tanken att vi skulle köra på Kiviks marknad, men vi hoppar över den och hänger här hemma i stället. Vi ska fortsätta bygget av trädäcket till våran pool, vi började i går men batteriet till skruvdragaren tog slut och jag ska ärligt säga, gratis virke är fantastiskt men inte om det sitter kvar skruvar som vi får banka och skruva ur för hand. Skjut mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.