Hem och Inredning

Pulverlackering

|Inlägget är i betalt samarbete med Provexa pulverlackering

Provexa pulverlackering

Våren är här och därmed börjar snart säsongen då vi flyttar ut till våran älskade stuga. Stugan är helt ärligt det bästa inköpet vi har gjort , eller vi kanske ska kalla det en investering i livet i stället för ett inköp. För många är drömmen att köpa en lägenhet eller drömbilen men för oss har det sedan vi kände att vi var klara med husvagnslivet att vi kunde lägga pengarna från husvagnen till en kontantinssats till en lägenhet, men drömmen om en egen stuga var större och så fick det bli.

Som ni vet så har vi gjort en del ändringar och mindre renoveringar i stugan så som att lägga nya golv, måla och fixa. Vi byggde även en större upphöjd terrass som när man öppnar stugdörren går rakt ut på terrassen och där har vi spenderat många många timmar och sena kvällar och bara varit.

Vi har nu under förra sommaren, hösten grävt själv för att fixa med det kommunala avloppet och vattnet som drogs in till stugan. Och det är nu klart. Vi har som ni kanske är många som vet funderingar på om vi ska slita ut hela köket och bygga ett nytt, men nu har jag tankarna på att jag så gärna i år skulle vilja koppla av och bara vara och att inte ännu ett år fixa och renovera, även fast det är kul och då har jag börjat gå i tankarna om man ska lämna in köksluckorna och renovera upp dom, slipa dom och använda  pulverlackering på  samtliga luckor i köket för att få en snygg yta och fräscha upp det.

Jag har hört så mycket bra om just pulverlackinger och att resultatet ska bli grymt, men nu är jag ju inte så duktig på det själv eller jag har aldrig testat att lackera, men den kostnaden kanske är värld att lägga på en lackerade som vet vad dom gör och hur det ska göras.  Det jag dock har läst mig till är att det är oerhört viktigt att förbehandla med exempel höglegerad zink eller ED- Lack för att det ska bli grymt.

Har du erfarenhet av pulverlackering eller är du själv sugen på att göra om hemma och att pulverlackera, om det nu är bilen eller om det är inredning så tycker jag att du ska kolla in Provexa pulverlackerig och deras lackerare.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.