Livsstil

Tack, stugfix och tappa tvålen måndag

När man känner sig tacksam.

Tack som fan för alla mail, kommentarer och fina ord från inlägget i går. Det värmer mycket men jag vill även påpeka att det handlar inte om att jag inte ska bry mig, för oftast bryr jag mig inte över huvudtaget, men det måste lyftas att det fortfarande 2021 är diskussioner om hbtqi personers vara och liv.  Jag om någon lever mitt liv och fortsätter vara den jag vill , men det som gör mig arg och nere är att det när man inte pratat på flera år så finns det ett behov av att försöka skada eller såra en annan människa – och jag vet inte riktigt vad som jag blir mest besviken på, dom eller på mig själv som ännu en gång är blåögd och tänker det bästa om personer.

Jag drog iväg på en väns utflyttnings loppis i går och där fyndade jag 3 stora glaskrukor som jag direkt kände att dessa kan bli snygga att ha växter i, man kan ha dom både stående eller att välja att hänga upp dom med någon typ av kedja eftersom dom är så tunga, det blev även en piedestal aktig grej, en värmegrej som jag kan fylla med vatten när jag fryser och lederna spökar och så en airfryer.

Vädret i går var helt magiskt, så efter promenad när jag ser vårtecken här i Malmö ( följ mig på instagram för att inte missa allt som jag lägger upp på story @tommytott ) så gick vi hem, tog transportväskan, stugnycklarna och bilnyckel och drog ut till stugan och kollade hur det stod till där. Ingen fler mus i fällorna och solen värmde så det blev en cola zero på ljugarbänken vid husväggen på terrassen, utan jacka och solen den värmde. Sen fick jag feeling och plockade fram spade och började gräva igen hålet där vi lagt avlopp och vatten och jag tänkte – det här går ju bra och förhoppningsvis orkar jag fylla igen det så mycket så det nästan är klart så sjömannen slipper se detta hålet när han kommer hem. I dag har jag fruktansvärd träningsvärk i armar och främst axlarna. Blöt och lerig jord är fan tungt alltså, men i did it. Det är bara lite mer grävning kvar, sen köpa jord och strö ut och sedan gräsfrön som vi ska så. Snart är det inte synligt att vi har haft en stor jävla grop och jordhög på sidan av stugan.

Måndag och ny vecka. Jag var svintrött när jag vaknade så låg och drog mig och insåg att det blir en öm måndag i kroppen efter gårdagens vårfeeling och fixande i stugan. Det blir att ta tag i hemmet, dra över med dammsugaren och bara gå och kolla klockan typ hela dagen, för det är inte vilken måndag som helst, utan det är tappa-tvålen-måndag. Sjömannen mönstrar av och kommer äntligen hem. Jag önskar att han skulle flyga tidigt på morgonen men man kan inte alltid få som man vill, så jag får gå med mitt mentalt störda leende hela dagen och invänta att klockan närmar sig 18 så jag kan få hämta honom vid tåget. Lycka!

Gumpakläm till er alla!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.