Event & Bloggmiddagar

Restylane hos Estetica Elvira

I måndags förmiddag fick jag meddelande om jag kunde ställa upp som fotograf på ett event på kvällen, ett litet event på en skönhetssalong i Malmö. Jag bestämde mig att jag självklart ville ställa upp som fotograf och passade även på att fråga lite fint om priserna var superbra i fall jag var sugen på att fixa det jag stört mig på i så många år .. Priserna skulle vara fantastiska!

Det var på Krankajen 36 som Sojka bjudit in ett par bloggare för en kväll att få testa på fillers hos fantastiska Elvira på Esteticaelvira.  När jag kom var Maria och Elvira på plats och efter en stund kom även Ann-Sofie.

DSC_2284

DSC_2272

DSC_2280 DSC_2314Fantastiskt mysig butik och det var uppdukat med bubbel och sushi från Isakaya Koi.

Efter en kort stund kom resterande av de fantastiska bloggarna och tjejerna, Jennie, Katta och Sofia. Bubbel, skratt och som vanligt på event med bloggare så tas det en helsikes massa foton.

DSC_2287 DSC_2289 DSC_2311 DSC_2340 DSC_2353

Jag fick den bästa överraskningen för kvällen. Som sagt, jag har länge velat förbättra något som stört mig så länge och då fick jag frågan vad jag ville göra. Nej jag skulle inte göra något utan jag var på plats för att vara fotograf. Men det var ju självklart att även fotografen fick erbjudandet att testa på restylane.  Så en helt vanlig måndag kväll på event hamnade fotografen under nålarna i underbara Elviras händer. Och jag var så jävla nervös men äntligen skulle det som jag varje morgon stört mig på åtgärdas och detta var det Elvira fixade på mig:
– Fyllde överläppen.
–  Mjukade upp det största vecket i pannan.
– Gladare mungipor.
– Kråksparkar och piggare ögon.
DSC_2306 DSC_2356 DSC_2359 DSC_2365 DSC_2429

Såååå nöjd.  Det bäst av allt är att jag trodde det skulle göra svinont, men jag kände knappt något. Det var ett par ställen i pannan som gjorde svinont där det inte varit bedövningsalva, men annars inget alls. Dessutom fick Elvira oss alla att känna oss så oerhört trygg i sina händer och resultatet är jag så nöjd med. Äntligen har jag en överläpp och blivit av med andra små ting som stört mig.

Det var helt otroligt att se på när de andra fick behandling och vad man kan göra med så lite medel. Och under behandlingarna kunde man få tipps och råd av fantastiska Maria.

Om 14 dagar ska jag tillbaka till Esteticaelvira för kontroll och se om det behövs ändras något mer och om jag är nöjd över resultatet.

Jag är oerhört glad att jag blev tillfrågad att vara fotograf, att jag fick komma och testa på detta. Jag vet inte hur jag ska tacka Ann-Sofie och Elvira, detta kommer jag leva på länge. Och till de andra bloggarna, tack för en fantastisk kväll. Tack! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply ♥ Sojka ♥ 13 maj, 2015 at 16:57

  Åh Tommy! 🙂 Det var jättekul att ha med dig och du tog helt fantastiska bilder! 😀 Du är en grym fotograf och en underbar personlighet! <3 Kram fina!

 • Reply Under nålen | Fiffi en sexbarns mamma mitt i livet 13 maj, 2015 at 17:31

  […] är tagna av Tommy som också var på plats när jag […]

 • Reply Dan 13 maj, 2015 at 19:56

  Personligen tror jag stenhårt på att det är bättre att acceptera den man är och hur man ser ut.

  Men det är ju jag 🙂

 • Reply elvira schneltser 28 maj, 2015 at 00:05

  Tack Tommy för att du kom och räddade oss! Du är en Underbar och duktig fotograf, men det vet du:)
  PS: skt bra på att blogga… också!
  Pedagogiskt skrivet för dem som vill hitta professionell behandlare, rätt behandling för ett rimligt pris.
  Vänligen Elvira

  • Reply tommytott 28 maj, 2015 at 14:46

   Tack så jätte mycket Elvira!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.