Livsstil

Regnig morgon , lillördag och jobb

DSC_2495 (kopia)

 

Godmorgon onsdag! Sovit gott? Jag har sovit som ett litet barn och är nu utvilad och redo för en ny onsdag. Kamphundar rastade, frukosten har vi fått i oss och latten är fixad.
Datorn är framme och redo för bloggjobb och massiv redigeringsjobb. Ingen rast och ingen ro här inte, jag har bröllopsfoton jag måste bli klar med och så har jag eventbilderna som ska ses över för att skickas vidare och jag vill ju så gärna få upp det fantastiska inlägget från eventet med.

Annars får vi se vad som händer i dag. Det är många som fyller år, vi ska hinna med gymmet, mat ska vi få och kamphundarna ska få sina rundor och aktivering. Jag ska hinna klämma lite extra på sjömannen och idka kärlek med honom när jag är ledig och när jag kan slita mig från fotoredigeringen. Det här med mycket jobb älskar jag, för fotograferingen är verkligen något som jag älskar otroligt mycket.

Så vi hörs nog under dagen med ett par härliga inlägg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.