Chanel, Prada & Gizmo

Tillbaka till stan, Box by doris och tradigt väder

I dag på morgonen packade vi ihop kamphundar och tömde det vi behövde ha med oss till Malmö, fixade vid husvagnen och sen dra in till stan då sjömannen hade läkartid och vi ska hem och fixa med saker inför studenten som är på fredag. Kameran ska laddas och minneskort ska formateras då jag ska fotografera sambons systerdotter som tar studenten, klart hon ska ha fina porträtt på sin student och ja så ska det tvättas och lägenheten ska städas lite .. Och när vädret är sådär så körde vi hem och bli i Malmö och insuper lite storstads liv. I need it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I torsdags eller om det var i fredags så fick vi hem kamphundarnas box. Självklart ska dom oxå ha en box som är fylld med godsaker och bra att ha saker. Ja godiset och leksakerna uppskattar dom, det andra uppskattar mer papporna i huset haha!  Box By Doris Majbox innehöll : Karda med kamset, Farm food trainers, 2 bitleksaker och ID-halssmycke. Självklart är Gizmo snabbt framme och kollar i fall det är något till honom, de andra 2 är inte lika hagalna .. Sådan husse, sådan hund? haha!

Sjömannen har tagit kamphundarna med sig och lagt sig på soffan. Jag har kört i gång en maskin med tvätt och sitter vid datorn och ska gå igenom mail, arbeta med bloggen och kolla igenom de sociala medierna och uppdatera dom. Det tar sin lilla tid.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Team IQBadboll 8 juni, 2016 at 14:45

  Åh, den boxen får ja kolla in, har en dramaqueen till tokfäfer som älskar sånt där! Tack för tipset…

  • Reply tommytott 8 juni, 2016 at 16:36

   Det var så lite så! Du kan välja innan du får hem boxen att du har stor hund så man får hem större leksaker, för de små som var i våra hade din svalt i ett naffs haha!

 • Reply Margareta 9 juni, 2016 at 10:52

  Åh, de har fått FarmFoods oxhjärteträningsgodis ser jag, i den lilla burken! Den säljer vi på jobbet och alla hundar ÄLSKAR den! Det kommer att bli strykande åtgång hos ditt gäng!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.