Camping livet

Mjukglass i Smygehuk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen har spenderats i solen hela dagen. Ett dopp i havet och krigaren kröp in och försvann på förmiddagen och har nu lagomt till eftermiddag/kväll vågat sig fram igen .. Det var alltså ingen särskild badtemperatur i havet i dag.

Runda 2 påväg ner till havet så ångrade vi oss när vi såg att ingen annan badade trots att det var en hel del människor på stranden. Så vi hörde med Anki om hon ville följa med till Smygehuk och äta lite mjukglass.
Sagt och gjort, byter om, in i bilen och ger oss iväg. Mjukglass för en laktosintolerant människa är väl kanske inte något att föredra och lactrase hjälper inte – så det blir ju som det blir efter intag av ovanstående smarrighet. Vilket är ett måste på sommaren.  Dessutom är det så kul att bloggläsare kommer fram och kramas, tusen tack för kramen Anne-Lie, det värmde!

Ikväll händer inte mycket, vi ska bara slappa. Grilla korv och äta sallad, en krämig sallad med diverse innehåll. Det har varit en bra dag. I morgon bitti kör vi hem igen, då vi har saker som ska uträttas i Malmö.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 7 juni, 2016 at 22:13

    Oh så rart att få en kram av en bloggläsare och mamma mia så gott med mjukglass

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.