Krönika/åsikter/ tankar

Tips på enkel och synlig reklam

| Betalt samarbete med Wallex.se

Att få sitt företag att synas och exponeras lätt.

Jag har ju bloggat aktivt sedan 2007 och då och då vill man ju marknadsföra sin blogg lite extra och eftersom jag ibland frilansar som fotograf även fast jag la ned mitt företag som fotograf för ett par år sedan så kör jag all fotografering och får än i dag en del mail med förfrågningar om fotograferingar.

Jag är just nu inne i en period där jag känner att jag behöver utöka min exponering av min blogg för att jag känner att jag skulle vilja fotografera lite mer, för tro det eller ej men sedan jag la ned mitt företag som fotograf så fick jag ju en liten knäpp och intresset för att fotografera svalnade pga uteblivna betalningar på jobben jag gjort och det gör ju att man tappar intresset och därmed har jag inte lagt ner så mycket tid på att marknadsföra mig som fotograf.

Men nu när jag känner att jag skulle vilja ta upp fotograferandet lite mer och fotografera både bröllop och porträtt och samtidigt få bloggen att exponeras lite så kan man ju ta 2 flugor i en smäll. Jag har länge funderat lite på om jag ska beställa nya visitkort eller om jag skulle beställa minneskort med puckar med min bloggs adress på och leverera kundernas foton som jag tagit på ett litet mer personligt och roligt sett. Dessutom så ger detta ju mig en liten extra exponerings möjlighet där kunderna visar upp minneskort och saker för sina nära och kära.

Det finns en massa roliga reklamprodukter som du kan göra så personliga med ditt företag. Hade jag haft kvar företaget som fotograf så hade jag absolut lagt en beställning på lite olika saker som gör att företaget syns bra i olika sammanhang.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.