Livsstil

2 trötta individer

Vår älskade vapendragare.

Torsdag och ställde klockan på 8, men tror ni jag klev upp då? Nej jag stängde tydligen av larmet och vaknade efter kl 9 och känner bara suck. Jag hinner inte riktigt med. Jag är trött i kroppen och det känns verkligen att man slappnade av på semestern och inte är van med rutiner och att larmen ska ringa. Jag gillar att kliva upp vid 8 tiden när jag ska jobba kväll, för då hinner jag fixa med saker här hemma innan jag ska iväg på jobb.

Men min kropp behöver tydligen sova och visst är det skönt och här ovan ser ni någon som verkligen njuter av att jag sover längre. Kamphunden är ju en morgontrött liten varelse så hon har inget emot att vi sover längre på morgonen men det hade ju varit skönt att komma in i rutinerna lite snabbare så att man inte är som i går när jag jobbade morgonpass, helt jävla död haha.

Men jag är snart på banan igen och får väl helt enkelt bara njuta av att jag får sova lite längre.  Vi har varit på morgonpromenad, fixat lite här hemma och så har träningsvärken börjat komma smygande efter träningspasset i går.  Kan ju vara så att kroppen är i chock med eftersom jag efter 3 veckor börjat jobba och kickat i gång träningen på gymmet med.  Men nu ska jag fixa lite till här hemma med kamphunden och plocka lite innan jag beger mig iväg för ett kvällspass på jobbet.  Sjömannen smsade just och skrev att fan vad dagarna går sakta och jag håller med honom , nu längtar vi tills han är hemma igen!

En snabb uppdatering om att vi lever även i dag!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.