Stuglivet

2 dagars seminarium, sista lediga kvällen i stugan och råttor i gången

2 dagars seminarium.

Jag är hemma igen efter att ha spenderat 2 dagar i Höör på Backagården tillsammans med massa instruktörer för 2 dagars erfarenhetsseminarium.  Jag hämtade upp Stina i torsdags morse och sen var det roadtrip till Höör för 2 seminariedagar.  Jag och Stina delade rum och jag har skrattar så hysteriskt mycket, denna kvinnan är helt magisk och vi är en kombination som hörs haha.  Det har bjudits på superbra föreläsningar, både matnyttigt och jag såg fram emot alla men tyvärr var det en som gjorde mig så besviken, jag fattade verkligen ingenting, för att han kunde inte hålla en röd tråd och svamlade så mycket.

När Stina köper jägermeister och jag ber om en träkista till barpersonalen.

Första dagen och på kvällen är det gemesam middag.  Jag och Stina njöt i solen efter seminariet med en flaska bubbel, pratade om livet, skvaller och skrattade hysteriskt innan det var tid för att göra sig klar för gemensam middag med all instruktörer som sov kvar.  Stina köpte varsitt glas rosé och sen köpte jag varsitt glas bubbel och självklart , jag som inte dricker starksprit, så slog Stina på stora trumman och köpte varsin shot Jägermeister och ni ser ju hur exalterad och hur gott jag tycker det är. Jag sa till tjejen i baren, har ni en träkista som ni kan lägga mig i , för kärringen försöker ta död på mig. Skål för fan och så tog jag den jäveln. Varenda jävel på Backgården hörde nog att vi var där haha.

Partypinglorna Totten och Stina drog i från festligheten kl 21:33 och 22:12 sov Stina. Strax därefter somnar jag och 05:30 vaknar vi. Vi båda var uppe innan 05:55 haha. Receptionen och frukosten öppnade kl 07:30.  Så roligt att träffa alla instruktörer , synd bara att vi inte är så många gamla rävar kvar utan det är mycket nya, så de gamla som man känner var ju inte på plats.

Det var skönt att komma hem och bara få njuta av en ledig fredag kväll. Sjömannen berättar att han sett en råtta springa i gången och paniken slår mig eftersom vi har saker som ska till tippen på terrassen under en pressening och tänker, det är ju ett perfekt ställe för dom att boa in sig på och ta skydd, så vi packade om massor av saker och så drog vi till återvinningen , vi var och handlade middag och så fick sig trocen en runda i biltvätten eftersom fåglarna i Höör älskade att skita på just våran bil.  Vi har vattnat i trädgården och bara är.  Det är min sista lediga kväll i stugan för denna gången, jag har kvällspass lördag och söndag och sen morgonpass måndag och sen åker sjömannen på jobb på tisdag, så vi behöver åka hem till stan igen på söndag innan jag börjar jobba för att börja tvätta upp och fixa inför sjömannens påmönstringsdag. Det suger getröv att han varit borta 3 veckor och nu bara hemma 2 veckor, men han behöver åka på jobb en vecka tidigare för att komma in i rätt “turn” för att vi ska kunna få ledigt samtidigt i sommar.

Hur har ni haft det?
Har ni oxå haft sommarvärme de senaste dagarna?
Självklart när jag ska jobba i helgen ska det bli upp emot 24 grader här i Malmö.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.