Stuglivet

Onsdag , nattjobb och hundkräk

En kylig morgon.

Det är verkligen höst nu , på riktigt alltså. Morgonpromenaden är fortfarande härlig med kamphunden men i dag var det lite kyligt för att gå ut i t-shirt,ja självklart hade jag även jeans och skor på mig och inte bara T-shirt, men helt klart kyligt om armarna.  Jag vet inte om jag är helt redo för denna temperatur sänkningen ännu, men det är väl bara att gilla läget och klä på sig mer antar jag?! haha.

Det är onsdag och vi är uppe, latten är fixad och musiken den strålar ur högtalaren och kamphunden kräktes precis lite i soffan. Vafan?! Kan du inte bara spy på golvet i stället utan måste spy på något med tyg ?  Mysigt, verkligen supermysig Chanel.

I dag har jag inga speciella planer för dagen mer än att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt, försöka sova ett par timmar då det är tid att gå på mina nätters jobb och det är ju en fördel om man får sova lite i alla fall, men det är ju som det är, jag brukar sällan kunna sova så mycket inför den första natten.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.