Chanel, Prada & Gizmo

Doonut säng till kamphunden

| Inlägget är i samarbete med supercat.se

Donut säng från supercat.

Jag har länge funderat på att införskaffa mig en ny hundsäng till kamphunden i hopp om att hon kanske ska börja använda och och ligga i , istället för att alltid ligga i knät eller tryckt in till oss, visst det är mysigt det med men jag önskar ju att hon kunde dra sig undan i bland och ha något eget kryp in , dom få gångerna hon drar sig undan så ligger hon antingen själv i soffan och myser eller väljer att krypa in i den öppna transportburen som alltid står öppen och som hon ligger i när hon åker bil. Så därför fick det bli den fina Doonut säng från supercat.se

Sängar till djur kan vara rätt dyra, men vi har fördel med att ha en liten hund där även tillbehören till katt passar perfekt.  Och när jag var inne på supercat så hittade jag massa saker som jag skulle kunna tänka mig till våran lilla fyrfoting.  Utöver en annan härlig säng som jag är sugen på införskaffa bara för att den är så snygg så  har dom en uppsjö av snygga matskålar och diverse vattenskålar, vattenfontän är jag lite sugen på.

Leveransen var snabb och smidig och priserna är perfekta. När jag sitter och klickar mig runt på sidan så kan jag ibland önska att vi hade en katt men samtidigt är jag glad över att vi inte har det, för jag har en känsla av att vi hade gått lite överstyr med inköpen till djuren. Och ja jag kommer garanterat lägga en ny beställning på något fint, jag hoppas att dom får in pei pod sängarna, för får dom in dom kommer jag absolut lägga en beställning på den sängen, så snygg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.