Livsstil

Skönhetssömn, hotellfrukost och vänner

En god hotellfrukost.

I går kväll somnade sjömannen inom ett par minuter så här blev det ingen nakengymnastik på hotellet. Fan oxå tänkte jag och somnade snabbt där efter haha. Magiskt detta med en romantisk getaway.  Jag föreslog att vi skulle ställa larmet för att vi skulle hinna med att äta en smarrig hotellfrukost. Gissa vilka som vaknade vid 06 tiden och vid 7.30 ställde jag mig och flossa i sängen och tjatade att vi skulle äta frukost. Sjömannen vrålar va fan gör du ?! Jag fick upp honom och vi fick en härlig frukost.  Vi har sovit som bebisar i natt, utan att behöva sova med ögonen öppna som i första hotellet med redroom feeling.

Vad gör vi i Stockholm?

I dag ska bilen lämnas in vid 12 tiden hos ett företag och förhoppningsvis kan dom åtgärda så att vi får i gång den nya radion så den fungerar både med gps och radio samt att dom kan installera så vi får bluetooth och kan koppla upp telefonen direkt till bilen. Det är något vi vill ha i båda bilarna, så självklart ska sjömannen ha det. När bilen är inne för lite kärlek så hämtar våra vänner . Ewa och Peter upp oss och visar oss MOS – Mall Of Scandinavia. Här ska shoppas, det finns 2 stycken om uppenbart behöver köpa varsin jacka, för det är fan inte sommar ute här inte haha.

När bilen är klar vet jag inte vad vad som sker, men vi kör en natt till här uppe i Stockholm och sover hos vännerna innan vi drar hem till Malmö i morgon igen.   Jag kan säga att jag mår mycket bättre och ett par dagars fri från jobbet var verkligen vad jag behövde, jag har verkligen hunnit vila, vila och återhämta mig.

Så nu blir det slappa på hotellrummet innan vi ska packa ihop och bege oss ner till garaget och leka matchoman och byta stereo till den som ska fixas.  En skön dusch ska det bli oxå innan vi checkar ut och tackar för att bögarna bus fick sova safe haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.