Livsstil

En paus, påbörjat utbildning och nytt till vardagsrummet

Det har varit intensiva dagar.

Jag har inte uppdaterat något sedan Stockholm resan och det var för att när vi kom hem i tisdags så slappade vi bara här hemma och hade fullt upp med en kamphund som var ledsen och inte alls ville släppa oss, vi fick inte gå många meter ensam där inte. Och i onsdags påbörjade jag min första utbildningsdag av 11 dagars utbildning och har även haft utbildning torsdag och fredag. Så orken har inte riktigt funnits där att starta upp datorn och sätta mig här och hafsa ihop inlägg bara för att få upp inlägg.

Dessutom blir man ju ännu en gång lite ledsen och tappar gnistan lite efter att man på National coming out day delat ett foto på mig och sjömannen , det trillar in elaka mail och folk som tidigare följt mig avföljer mig och påstår att jag är .. äcklig? Ja väll, jag vet att problemet ligger hos dom , men det gör ju att man sjunker och känner sig nere. Så ja, jag har helt enkelt fokuserat på annat och tappat gnistan lite. Igen.

Ny soffgrupp till vardagsrummet.

I fredagskväll så var jag en snabb runda på Aw och när jag kom hem vid 20.40 så gjorde jag mig klar och la mig tillsammans med sjömannen och kamphunden. Vi kollade möbelaffärer och hittade en superfin soffgrupp, en 3a, 2a och en fåtölj, på hemsidan stod det att det inte fanns visningex att se. Vi körde ut till möbelaffären i lördags, kollade olika soffor och en liknande soffgrupp. Pratade med en säljare som sa att längre ner i butiken finns det en liknande och det visade sig vara den grupp vi kollade på. Det fanns ett fåtal kvar i lager, så vi slog till. Fanns ingen lastbil att låna just då, men vi ringde några samtal och fixade det själv med hjälpa av Katarina och Niklas. I väntan och påväg mot kassan så börjar jag fundera på nytt soffbord och vi kollar och slår till på ett nytt där oxå.

Så nästan hela dagen gick åt att bära stora tunga möbler, montera ner gamla soffan och soffbord och körde det på tippen. Monterade möbler, svettades och monterade ner bord som vi monterat fel. På kvällen var vi ute hos Katarina och Niklas en runda och hjälpte dom lite och fick frågan om att hänga med och käka buffé, men väl framme fanns det inga bord så vi drog på maxi och handlade och käkade. Vid 21 låg vi i sängen, trötta och nöjda med dagen.

I dag söndag, ledigheten går mot sitt slut och i morgon är jag tillbaka på avdelningen. Vi har paus i utbildningen i  nästan 2 veckor. I dag har vi inga större planer, kanske träffa syrran och mattias en runda och sen ska jag väl fortsätta redigera bröllopsfoton. Det har varit lite strul med programmet samt att jag mått kasst och pressat min kropp för hårt och jag kämpar fortfarande med en extremt trött kropp och en hosta som uppenbart inte vill ge med sig helt. Så ja .. kroppen är långt i från helt utvilad och skulle nog behöva lägga lite extra fokus på mig själv ett par dagar till.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply diamantfamiljen.se 14 oktober, 2018 at 21:47

  Det är ändå bara skräp som väljer att avfölja så det är ingen förlust älskade vän.

  Du gör en fantastisk insats i att berätta vem du är och vad du står upp för. Heja dig!
  #stoltvän

  Kram, kärlek och styrka till dig och din hunk

  • Reply tommytott 17 oktober, 2018 at 20:41

   Tack älskade vän. Du har så rätt så <3

   Fy fan vad jag saknar er, vill åka upp till Stockholm igen och göra om de dagar vi hade fast längre! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.