Livsstil

Ahlgrensbilar Pannacotta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God förmiddag godingar!   Vi vaknar upp och det har varit bombnedslag i köket och på matsalsbordet i vardagsrummet, men när man tittade på det var det inte med en suck utan ett stort leende och insåg att det blev en fantastiskt lyckad kväll i går och vi la oss med ett leende och vaknar upp med ett stort leende.

I går hade vi LasseMaja på besök, jag hämtade dom och när jag parkerade bilen smsade jag sjömannen så att han hällde upp bubblet i glasen så det var kallt och stod redo att servera gästerna när dom kom innanför dörren. Det blev rundvisning och sen körde vi i gång kvällen, som vi till ära bjöd på 3 rätters.

Menyn för kvällen bestod av:
– Champinjonsoppa med ostchips.
– 2 Laxplankor och 2 köttplankor.
– Ahlgrensbilar Pannacotta.

Maten var uppskattad och pannacottan smakade riktigt bra, men var sinnessjukt mäktig och ja det är sjukt att den tog 6 timmar att göra , men man åt den på ett par minuter .. Haha!  Vi drack vin, skvallrade och jag skrattade så tårarna sprutade och magen krampade. LasseMaja är helt underbara människor och jag sa till sjömannen, att nu ser jag fram emot en middag när dom flyttat och kommit på plats i Köpenhamn ..

En helt fantastisk kväll, vi har rastat kamphundarna nu på morgonen och så började vi ta tag i disken. En maskin är i gång och bara den är klar så ska nästa köras i gång, så köket och hemmet är snart top notch igen.  Ja och så måste jag snygga till mig lite, vi ska till Olearys kl 14. Sjömannens tvillingsyster med familj har bokat bana så det står bowling på schemat – Kameran hänger med!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.