Livsstil

Tillbaka till stan, nocco och pirrig

Hej fina ni och grattis Svärje på vår nationaldag.  Tisdag och vi har packat ihop oss och har anlänt till storstan Malmö igen. Det är helt fantastiskt att vara i husvagnen, koppla bort vardagen och bara få vara, låta Chanel springa ut och in som hon vill, sola och njuta av livet, men jag tänker inte sticka under stolen med att det är minst lika skönt att komma hem till stan igen, känna pulsen på stadslivet och lite mer liv.

Vi har varit på promenad med Chanel, handlat snus och packat upp och jag har knäckt en Nocco caribean, lyssnar på Ed sheeran och slappnar av lite och börjar känna mig lite små pirrig, för nu ska jag strax iväg till nya jobbet. Jag har varit där förut när jag jobbade i akutrekryteringen och hoppade runt på alla avdelningar, men nu var det länge sen jag var i vuxenpsykiatrin och pirret börjar komma, kommer jag ihåg avdelningens rutiner?  Jag känner många av personalen som är fantastiska.

I dag ringde en kollega från Bup och jag blev så glad att höra från honom. Det känns märkligt att jag inte ska gå samma väg som jag tidigare har gjort nu i snart ett halvår, men detta kommer bli bra, jag kan detta och jag vet att jag är grym på mitt jobb. I can do it, men älskade kollegor på BUP – jag saknar er!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.