Stuglivet

Andra semester veckan börjar nu

Andra semesterveckan börjar nu.

Måndag morgon och vi har fått ställa larmet på semestern för första gången och det är lite skräckblandad förtjusning man behöver ställa larmet för att kliva upp tidigt på semestern. Nu behöver jag tydligen inte sova länge och vaknade innan larmet på telefonen tjöt ändå, så jag slapp höra det. I dag skulle vi nämligen ha hit en service snubbe från Verisure där vi har larm i från för att byta våran larmdosa som inte fungerade som den skulle.  Men nu fungerar det igen och som ni ser så låg kamphunden och sov med ett öga öppet för att hålla koll på att inget dumt händer.

Nu under förmiddagen ska Kerstin komma på besök och se hur vi har det här ute i stugan.  Det ser vi fram emot.

Min andra semester vecka har i dag börjat och jag förstår inte vart den första veckan tog vägen. Vi hann inte med och jag tycker den gick alldeles för fort. Vi skulle ju göra massor, utöver allt som vi hann göra. Men en sak är i alla fall säker och det är att vi njuter för fullt och tar dagen som den kommer och hoppas att de kommande 2 veckorna saktas ner, bjuder på lite mer värme och sol så jag kan ligga som en strandad val i solsängen och i poolen.

Nu fortsätta dricka det starka kaffet jag fixade på morgonen, så det är ju ingen risk att man somnar här inte haha. Läsa bloggar och kolla igenom sociala medier. Sen måste jag hem till lägenheten och kolla till palettbladen och övriga blommor som finns där hemma så de inte dör, för då jävlar blir jag deprimerad haha.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.