Stuglivet

Söndag morgon

Söndag morgon

Söndag morgon, hur mår ni?

Jag mår fint, även fast jag sovit så fruktansvärt kasst i natt. Det har varit så varmt och jag har svettats så fruktansvärt mycket och därmed sovit konstigt. Vaknade vid 06 första gången, kollade på klockan och hör sjömannen och kamphunden som snarkar i kapp vid sidan om mig, så jag lyckas somna om till vid 8 tiden, då kliver jag upp och går ut med kamphunden. Möts av att det regnat i natt och nu har jag gjort kaffe och dricker mitt morgonkaffe här i soffan i stugan, hör ljudet från spolbilen och sjömannen och kamphunden sover ännu och de får sova ett tag till. De behöver tydligen mer sömn än mig? haha

I går fyndade vi i skrotinsamlingen här i stugområdet, vi hittade en hylla som passar perfekt till mina palettblad. Jag måste dessutom börja plantera om de små rackarna snart, för de har växt på bra. Annars har vi inga större planer för dagen, vi kör nog en mysdag bara vi. Kanske hälsa på svärmor en runda, en runda till lägenheten och kolla till växtligheterna där hemma skulle dock behövas.  Och i dag är det sista dagen på min första semestervecka, vart har denna veckan tagit vägen?

Nu fylla på kaffeglaset, kolla socialamedier, läsa favoritbloggarna och invänta att de jag älskar mest ska vakna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.