Stuglivet

Valborgsmässoafton, solig morgon och morgon shopping

Valborgsmässoafton.

Kamphunden morrade och började skälla i går kväll , precis när jag höll på somna till och jag klev upp och kollade för jag tyckte det lät som att det var någon som gick inne på våran tomt. Jag var fan inte kaxig där inte när jag skulle försöka smyga och snegla ut genom persiennerna. Men jag kunde inte se någon och så klart när jag klivit upp så la sig kamphunden till rätta och sova vidare.  Kärleken till denna hund kunde ju diskuteras då.

Jag har varit iväg en runda, bland annat till lägenheten och kollat till , hämtat det förbaskade tv kortet så nu kan jag se tv. Jag hämtade lite kläder och sen blev det lite morgonshopping, ny salva till tatueringen från apoteket då jag slarvat bort den jag hade, nya tandborstar till stugan för mig och sjömannen och sen blev det ett stopp på Jägerszoo för att handla ny klosax till kamphunden som vi kan ha här i stugan. Det blev även lite nytt färskfoder som jag tänker att vi ska testa på fröken som är tramsig med maten.

Väl tillbaka till stugan blev det en kaffe i trädgården, jag klippte klorna på kamphunden och sedan plockade jag lite här i stugan. Nu sitter jag med den andra koppen kaffe och solen börjar försvinna bland molnen som dragit sig fram över himlen. Det är ju valborgsmässoafton, så jag blir inte förvånad över om det börjar regna i dag haha.

Vad har ni för planer för dagen?
Ja har inga speciella planer, jag får se om jag eventuellt rör mig bort till vännerna en runda och sen har jag hört att det ska vara någon brasa , för det är väl i dag det brukar vara pyromaner som sätter eld på stora högar? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta 30 april, 2019 at 11:48

  Dotterns hund äter Mush, ett finskt färskfoder som säljs i form av bullar som är lagom portionsstora för en så liten hund. Han älskar det, men brukar å andra sidan inte vara kräsen. Är snarare lite av matvrak… Önskar dig en fin valborg!

  • Reply tommytott 30 april, 2019 at 12:43

   Vi har testat dem, de fungerar ett tag. Sen äter hon inte dom mer, så hon uppskattar tydligen variation och tröttnar på samma mat hela tiden haha.

   Önskar en fin valborg.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.