Mode, Shopping och Skönhet

Ansiktsmasker

Inlägget är i samarbete med | Freshface

Ansiktsmasker.

Vintern är över och våren är här och vi är mer och mer ute och vår hy behöver lite extra kärlek efter den trista vinter som vi har gått igenom och vad passar då inte bra med en härlig ansiktsmask.

Jag älskar att ha på mig ansiktsmasker efter att jag har duschat eller tvättat ansiktet på kvällen. Hy och hurdvårdstips är ju alltid välkommet och det är ju lite spännande att testa de olika ansiktsmaskerna som marknaden har att erbjuda och det är ju ett par stycken som finns, men på freshface så kan du läsa om de olika och även ta del av aktuella kampanjer som finns på ansiktsmasker.

Detta med ansiktsmasker är inte alltid lätt , men det finns som sagt en hel del olika masker som är magiska att använda och jag har testar lite olika, sheetmask, lermask och peeloff mask och de olika är härliga på sitt vis. Peeloff mask använder jag ibland när jag vill få bort orenheter och pormaskar. Sheetmask med återfuktande serum är bra och effektivt när man inte har samma tid eller känner att man inte orkar kladda med burkar.  Lermask är helt magiskt att använda när man vill ha djuprengöring eller ge huden lite extra kärlek och vård.

Viktigt är dock att du alltid rengör ansiktet innan du använder den ansiktsmask så att eventuellt produkt kommer ner på djupet.

Hur är du med ansiktsmasker och är det någon form av masker du föredrar?
Kanske du har hittat en favorit som du vill dela med dig av.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.