Stuglivet

När tröttheten bara slår till

När tröttheten bara slår till.

Vad hände med denna kroppen? När jag körde hem från jobbet så bara får jag en käftsmäll av tröttheten, ringer sjömannen och han har precis kommit till parkeringen vid stugan efter att ha varit utanför Helsingborg på säkerhetskurs och vi bestämmer att han ska komma tillbaka till parkeringen efter att han sprungit till stugan då han var akut kissig, så vi skulle köra och handla.

Tröttheten har slagit till hos både mig och sjömannen och inspirationen till middag var ju lika med noll, men vi behövde handla hem lite nödvändigheter från både Citygross och Öob.  Väl hemma så ville jag bara lägga mig ner och dö, men det kunde jag inte då det är fokus på sociala medie jobb så det behövs göras, men sjömannen han sa , är det okej att jag blundar en timma? Så jävla avundsjuk haha, men va fan .. jag älskar ju att jobba med mina sociala kanaler även fast tröttheten slog till. Men lite energi i kroppen så ordnar det sig nog!

Ikväll blir det lugnt, det bli fixande med sociala medier, gå igenom mailen och dessutom har jag fått förfrågan om att fotografera porträtt och är bokad för porträtt fotografering i slutet av september. Snacka om lite prestationsångest, då jag inte tagit på mig några fotouppdrag på ett tag så ger det ju en en liten , jag-skiter-ner-mig-känsla även fast jag vet att jag kan ju detta haha. Så jävla kul att fotografera lite professionellt igen.

Annars är kvällens to do :
– Gå igenom mailen.
– Posta samarbete på instagram.
– Neem-duscha växterna ( jag insåg i går att jag får göra det i dag istället för annars står dom i duschen hela dagen och det fungerar inte då dom behöver komma till växtlampan på morgonen ) Så i dag blir det hemskt stank men lyckliga växter.
– Mata ormarna.

Ja och så slappa på soffan och mysa med sjömannen och kamphunden är ju fokus.

Hur har er dag varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.