Stuglivet

Att få hjälp med drömväggen

| I Betalt samarbete med  K3måleri

K3måleri hjälper dig med drömväggen.

Pandemin, pandemin gör så mycket och påverkar oss så mycket. Man får helt enkelt prioritera om både positivt och negativt när man inte kan leva som man gjorde förut, där man kunde umgås med människor hur som helts, spontant och ja , det är både positivt och negativt. För visst behöver man den där sociala samvaron i livet ?

Pandemin är verkligen inget jag uppskattar men saftigt har det fått mig att prioriterat om och fundera på att ta tag i saker som jag så länge funderat på, men tidigare så har ju livet och främst det sociala livet tagit över.  För 2 år sedan köpte vi våran stuga, vårat lilla paradis på jorden. När vi köpte stugan behövdes det fixas en del, men vi gjorde det enkelt för oss och målade om tapeterna som redan fanns, la nya golv och målade listerna. Men nu när vi är inne på våran 3:e säsong här i stugan och vi börjar lägga ner mer och mer tid och fokus på att få fräscha upp stugan ännu mer och så som vi vill ha det så har jag ju börjat gå i tankarna  på att riva ner tapeten i vardagsrummet och göra om här.

Men så är jag ju inte en människa som har kunskapen eller jag vet inte om jag har kunskapen att kunna få upp en tapet snyggt eller om jag ska måla om. Därför vill jag tipsa om K3 Måleri. Ett företag som har lång erfarenhet inom måleri , där dom med sin långa erfarenhet inte bara vet vad du behöver och utrustning samt en vision som gör att dom kan hålla priserna lägre. För visst, vi skulle garanterat kunna göra detta själv och för att måla om ett rum eller tapetsera om ett rum är jag inte så sugen på att lägga hur mycket pengar som helst på, så därför uppskattar jag företag som med lång erfarenhet, utrustning kan arbete med känslan att dom vet vad dom gör men att hålla priserna nere.

Och ja, jag är säker på att fler håller med mig om att hur skönt är det inte att kunna ta in ett förtag som har erfarenhet, kunskapen och erbjuder ett lägre pris men får det gjort snabbt och enkelt, än att jag ska behöva slita, göra om och troligen förvärra väggen för k3måleri?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.