Stuglivet

Klyschigt och sånt

När det bara känns sådär jävla bra.

Fredag, ett ljust favorit vin i glaset.  Jag andas ut, ler mitt mentalt störda leende och bara känner att herrejävlar alltså.  Vi har kommit till stugan,  middagen är intagen och den var så god och sjömannen har tagit sig en öl, ljusen är tända och jag har ett av våra favorit rosé viner i glaset, Rose montrose. Ett ljust svin gott vin som sjömannen köpte i somras i Danmark, och så har han fyndat lite när han flugit hem så jag kan njuta lite extra, och vad passar inte bättre än att få njuta lite extra denna fredag kväll, efter en bra men intensiv vecka, stughäng och sjömannen är hemma. Drömmen.

Jag har gjort mina 3 första dagar på central operation och jag känner mig så glad, så öm i fötterna, så trött i huvudet men så där jävla klyschigt glad alltså haha. Och visst får man känna så? Det är så mycket att lära men det är så kul och ibland har jag redan nu under de 3 första dagarna känt att detta kommer jag aldrig komma ihåg, hur ska man kunna lära sig allt detta? Men det känns bra när kollegorna är så välkomnande , så sjuka i huvudet och även säger att du kommer känna så här den första månaden och när du tror att du börjat få kläm på saker så kommer det nya saker och fuckar upp – Tommy, vi har alla varit där så ta det bara lugnt, det är ingen som har någon press på dig men vi vet din känsla om helt slut i huvudet av alla intryck och allt som man ska lära sig. Vi har alla varit där och vi är glad att vi är förbi det haha!

I går fick jag min tredje dos av vaccin mot covid-19. Ont som fan i armen, haft som ett lock över huvudet av huvudvärk och i dag slutade jag tidigt.   Kamphunden och sjömannen packade i dag när jag jobbade och då jag hade kortdag så kom jag hem tidigare och vi kör ledigheten här i stugan.  Det var aw som jag var inbjuden till, men efter dessa intensiva dagar kände jag bara, nej, jag vill hellre bara åkta med sjömannen och kamphunden till stugan , tända ljus, ta ett glas vin och smälta de senaste dagarna.

Så nu vet ni, jag lever och är glad och mår bra och checkar nu ut för ikväll och njuter av musiken, vinet , tända ljus och framförallt sjömannen. Att få ha honom hemma igen är något som jag tar tillvara på! Kärlek alltså.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.