Livsstil

Ny vecka, nedräkning och fästing-jävel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar. Måndag och en ny fullspäckad vecka är kommen. Här är det ingen rast och ingen ro inte och jag ber om ursäkt att jag oftast bara får upp ett inlägg, men det är fullt upp med massa roliga saker och det jobbas på för fullt, skrivs och ja, ni vet .. ibland tar man på sig saker för att det är roligt och för att det är nödvändigt, men snart är det som vanligt igen. Det går i perioder det där och den där sömnen är helt fucked up och jag känner att det är ingen mening att jag försöker rätta till den nu då jag snart gå på mina nätter jobb igen .. på torsdag är det dax.

Nu är det nedräkning, 3 dagar kvar tills sjömannen kommer hem och på onsdag får jag hem han igen. Ska bli så jävla skönt att få ha honom hemma i 14 dagar igen. Men dessa 14 dagarna har verkligen gått superfort och det uppskattar jag enormt.

Igår kväll när jag fixade mig för att lägga mig och när jag står och borstar tänderna så ser jag i spegeln, att vafan är det där för svart prick vid revbenen, strax under höger bröst? Din lille sate, en liten jävla fästingjävel. Den fick inte sitta länge och det var min första fästing som jag har haft på mig sedan jag flyttade ner till Malmö 2005. Hade det varit på någon av mina systrar hade dom gått i taket och ringt begravningsbyrån och förberett för kommande bortgång haha!

Nej nu ska jag jobba lite och se om jag kan försöka beta av lite jobb här i bloggen, det är saker som ska skickas iväg så ..
Ha en fantastisk vecka och var rädd om dig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mariann Lifwergren 22 augusti, 2016 at 10:33

    Uuuuj… huuu isch! … jag hatar fästingar de kan väl bara försvinna kan ju inte va till någon nytta för någon i denna värld!

  • Reply Kaffehörnan 22 augusti, 2016 at 12:47

    Skönt du håller igång 🙂 skönt han kommer igen. Gött de gått fort denna gång

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.