Livsstil

Begynnande mancold, preppa kroppen och 1 dag kvar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar! Tisdag och jag vaknar upp med en ond hals och svettas som fan. I går öppnade min näsa sig som ett vattenfall och en begynnande mancold har intagit min kropp. Alternativ så är det troligen barnföräldrar som dragit med sig den berömda skolstartsförkylningen – och den har hoppat över till mig.

Men till alla kvinnor där ute, tyvärr har jag inte ringt begravningsbyrån, jag har inte behövt ringa mig sjuk, jag har duschat, varit på långpromenad med kamphundarna och var nära på att ringa 112 när jag skulle upp med hundarna för trapporna till 4:e våningen. Där kom andnöden, men hej jag lever och har nästan hela hälsan i behåll .. Heja stjärtisen! 😉

Jag preppar kroppen med nödvändigheter. En stor latte i vanlig ordning och för ovanlighetensskull så försöker jag numera varje morgon att dricka blåbärsdryck ( jag hatade blåbär )för magens skulle och där i blandar jag MSM, tar 2 kapslar magnesium, 1 tabl D-vitamin ( maxar hösten och vintern)  och en tabl probiotika. Och vet ni, jag börjar faktiskt gilla blåbärsmaken,eller gilla och gilla .. det är inte sådär äckligt längre, så kanske jag kan köpa färska blåbär och få i mig? Måste ju vara ännu bättre än proviva ?

Jag har verkligen inte tid med detta tramset att bli sjuk. Jag vill ju komma i gång och röra på mig och dessutom, i morgon kommer ju sjömanen hem och då vill jag ju vara fit for fight för nakengymnastik. Hur fans kul är det att bara, nej vänta, kan vi ta en paus i en minut .. jag får inte luft? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lilith - Livet efter Borderline 23 augusti, 2016 at 09:55

    Haha så har jag faktiskt gjort när jag varit förkyld; bett om små pauser för att andas eller hosta. 😁

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.