Stuglivet

Att välja elbolag

| Inlägget är i samarbete med  ›Bytelbolag

Att välja rätt elbolag.

Att bli vuxen är roligt sägs det. Jag vet inte riktigt om jag håller med på alla dessa punkter som folk pratar om hur roligt det är att bli vuxen. Det glöms bort väldigt mycket viktiga detaljer när man år skolan , speciellt i den delen med att bli vuxen haha. Men ja jag ska vara helt ärlig och det är ju helt klart en massa mer fördelar att vara vuxen än inte, för nu bestämmer jag själv om min förbrukning på elen och har möjligheten att själv vara med och välja vilket elbolag jag ska ha.

Detta med elen är det inte så många som reflekterar över när man ska flytta hemifrån första gången. Utan det är något som jag tänkt är en självklarhet och det hyresvärden valt som elbolag är det bästa, men jag höjer handen så högt jag bara kan och säger, stop. Gå inte med på första bästa elbolag utan vidga dina vyer, ta dig tid och lägg ner tid på att söka och fråga runt bland den uppsjö med elbolag som finns, vad erbjuder dom och vad passar bäst för dig och ditt liv och hushåll? Det är en ren djungel när man ska jämföra elbolag och hitta det som passar mig.

Det kan ta tid att sitta och googla de olika elbolagen, vilket elpris dom har , vad dom erbjuder och vilket elavtal som passar in på mitt boende. Ni kanske har som oss, att ni har en lägenhet i stan och så har ni en stuga som ni spenderar hela sommaren i och där värme och el används även på vintern? Självklart vill man få ut så mycket som möjligt av lönen och att välja ett billigare elavtal var för oss en självklarhet, speciellt när man har 2 ställen som man ska betala elen på. Vi är av den åsikten att vi inte vill behöva tänka på hur mycket lampor som är i gång och hur mycket el vi förbrukar utan vi känner att vi ska kunna tända lampor och annan elektronisk uttrustning för att få lite extra livskvalitet, men att se sig om på marknaden för att få hjälp med:
– Vem erbjuder bäst elavtal?
– Vem har billigast el?
– Kolla runt bland de olika bolagen och se vad de kan erbjuda för avtal till exempel stugan ?

Hur tänker ni när ni väljer el ? Vi försöker dessutom att välja ett elbolag som vill oss som kunder det bästa och erbjuder autogiro för att minska på pappersförbrukningen.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.