Stuglivet

Nya utemöbler

| I samarbete med Klubbkompis.

Nya utemöbler.

Sommaren är här och vi varit på jakt efter ett nytt möblemang som vi kan ha på våran uteplats och äntligen har vi hittat ett som vi båda tyckte om. Det är plats för 6 personer, stolarna är super bekväma och vi ser fram emot många sommarkvällar här i sommar tillsammans med familj och vänner. Visst är det lite magiskt att våran vindruvsplanta klättrar där i taket och under kommer vi sitta med klasar av vindruvor hängandes över oss.

Eftersom vi har bestämt oss att vi inte kommer göra den upphöjda terrassen denna sommaren så får det vara så här som det är. Men eftersom vi har en veranda som vi ska möblera om så är jakten på nya utemöbler inte färdigt. Vi är lite osäker på om vi vill ha en soffgrupp eller om vi ska ha bord och stolar. Jag har kollat runt lite och hos klubbkompis så har dom denna soffgrupp från Djursholm.

Utöver att Klubbkompis har supersnygga utemöbler så såg vi lite annat smått och gott som jag skulle kunna tänka mig att fundera över när vi har byggt terrassen. Det kommer bli så snyggt och vi har en hel del planer för hur det kommer bli, en paviljong skulle vara supersnyggt att ha stående på den kommande terassen som ska byggas.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.