Livsstil

En walking jävla ryamatta

Solen ger en glädje.

Torsdag morgon och vi vaknade vid 7 tiden. Jag förstår inte detta att min kropp tycker att jag sovit klart även fast jag kände mig tröttare än ett helt ålderdomshem när jag vaknade, men jag piggnade till snabbt och lyckan i kroppen när solen är framme och jag kollar ut och ser blå himmel. Fixade mig och så tog jag kamphunden på promenad. Sög in så mycket D-vitamin jag kan och inser att jag håller på frysa gumpallalan av mig.  Det är fan ingen upphetsande värme ute. Men både jag och kamphunden gjorde några galna ryck på promenaden, det måste vara solen haha .

Nu är vi inne på de sista dagarna på februari och vi går snart in i Mars månad. När ska värmen komma? Vi behöver den och går bara och längtar efter att säsongen i stugan ska starta så vi kan packa ner här hemma och flytta ut. Vi.längtar! 

Förutom att jag blir lycklig i själen av att solen är framme och att det blir härliga mönster på väggarna i lägenheten så rycker det alltid lite extra i inredningstarmen när våren kommer. Jag vill göra om så mycket och byta ut kuddar, inredningsdetaljer och skaffa sängkappa på sängen. Japp, jag såg en bild på instagram i går kväll och nu hittar jag den inte, men jävlar vilket sovrum haha! Och när vi ändå pratar om att göra om, en ny säng till stugan hade ju inte alls skadat och även i stugan vill jag inreda med nya detaljer och färger.

Våren du älskade vår. Att solen är framme gör oss människor glada, men även alla vårtecken som ploppar upp mer och mer för varje dag. Jag är så glad men vågar inte ropa hej ännu. Snöhelvetet kan komma men en sak som oxå tyder på att det börjar bli vår är att, kamphunden har börjat fälla så jävla mycket hår att jag kräks. Jag ser snart ut som en walking-jävla-ryamatta!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.