Krönika/åsikter/ tankar

Att välja rätt webbhotell

| Inlägget är i samarbete med  Hittawebbhotell.nu

Att välja rätt webbhotell.

Jag har nu under ett par år bloggat under eget domännamn och webbhotell och det kan vara ett av de bästa val jag har gjort under mina alla år som bloggare. Men skillnaden mot då och nu är att jag har mycket mer kött på benen och vet lite mer hur jag ska göra och vad jag kan/ vågar göra själv, utan nämnvärd kunskap.

Att blogga är fantastiskt och även när jag drev mitt företag som fotograf så gjorde jag detta via min blogg innan jag skaffade eget webhotell och körde all marknadsföring via bloggen. Men sen körde jag i gång mer med företaget och la ner mer energi och för att det skulle bli proffsigare så valde jag att skaffa egen hemsida till företaget och är du ute efter webbhotell men osäker på vilket du ska välja så kan jag rekommendera hittawebbhotell.nu.

Jag önskar att jag visste om denna sidan innan jag själv valde att köra på eget webbhotell men för de som är nya som jag en gång var rekommenderar jag verkligen sidan då du lätt kan hitta bra webbhotell och vilka som är mest rekommenderade. Det jag själv tycker är viktigt som du bör ha koll på när du väljer webbhotell är:
-Pålitliga
-Prisvärda
– Att du kollar hur mycket utrymme dom erbjuder och vad priserna är i fall du behöver uppgradera.
– Att support är lättillgängliga.

Och om du kör allt själv kan det oxå vara bra att du kollar i fall de kan vara behjälpliga med att starta upp det, för det är något jag tyckte var lite krångligare. Men jag kan varmt rekommendera att bli din egen på eget webbhotell om du bloggar, för det är så mycket roligare att designa och utveckla och bestämma själv över allt innehåll.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.