Livsstil

Tillbaka till stan

Tillbaka till stan.

Det har varit en redigt soffhängar-söndag. Solen har varit framme men vi kände ändå bara för att vi tar en redig slappar dag, allt arbete i trädgården finns kvar och jag var rätt mör i kroppen när jag vaknade i dag. Så en runda till Annica för att se hur hon hade det, kolla hennes ormar och hälsa på hennes kameleont Pelle. Jag.ska.köpa.en.kameleont. Sen kom Alexandra och Anders ut till stugan en runda, men dom körde igen då deras spackel hade torkat sen i går. Jävla mög.

Vi somnade på soffan när vi kollade på tv och sen har vi bara slappat och så diskuterade vi och packade ihop nödvändigheterna som vi behövde ha med hem till lägenheten. Vi tänkte egentligen inte köra hem i dag utan i morgon förmiddag men vi körde hem då vi båda vill duscha och vi behöver tvätta. Nu längtar vi tills dom startar vattnet, för satan vad skönt det är att vara där ute.

Jag är nyduschad och vi håller på laga mat. Det blir falukorv i ugn och så ska vi testa göra blomkålsmos. Satan vad smaklökarna kommer älska! Och nu blir väl många fundersamma eftersom sjömannen brukar åka på jobb på söndagar, men nu när det är restriktioner i land och rike runt gällande covid så höjdes flygbiljetterna så han skulle egentligen åka på jobb i morgon, men han fick samtal i lördags och blir hemma ett tag till på ledighet .. skönt för oss som får ha varandra hemma varje natt, covid-19 ställer till det!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.