Stuglivet

Grillning, kamphund och en strålande söndag

En perfekt helg.

Söndag morgon och solen den skiner och vi vaknar upp till en varm stuga. Vi hade värmepumpen på hela natten vilket vi inte haft tidigare när vi sovit här eftersom det varit så varmt i stugan på kvällarna när vi la oss, så det var nästan för varmt i natt och när vi vaknade, men visst är det skönt.  Och underbart att dricka morgonkaffet ute i solen.

I dag , sista lediga dagen och jag vaknar upp öm i kroppen efter gårdagens jobb i trädgården. Sjömannen rensade ogräs och pillade på medans jag fortsatte arbete med att gräva till det kommunala vattnet och avloppet. Jag är gräver och gräver och jag hittar fan inget anslutande rör och ändå har jag grävt ca 130cm djup och vi ska ner på 140 cm. Så grävandet kommer vara ett återkommande arbete de kommande veckorna. Jag är redan trött på det och ångrar mig att vi inte tog in en jävla grävmaskin och folk som gör detta, men hej .. jag har hittat muskler jag inte trodde fanns.

I går kväll bjöd vi över Tommy på grillat och snack. Vi grillade pepparbiff , korv och åt gott. Spelade spel och bara snackade om allt som händer här på Almåsa.  Ljuset var helt magiskt och som ni kan se så lyckades jag minsann få ett grymt foto på den bästa kamphunden, som vi nu funderar på om vi ska förstora upp till en tavla.

Söndag och vi har inga större planer för dagen, mer än att jag tänker att vi ska ta en promenad och röra på oss. Det kanske hjälper min ömma kropp att återgå till det normala igen. Att röra på sig är bra för min värk, men jag kanske inte ska vara så envis och gräva så mycket åt gången.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.