Chanel, Prada & Gizmo

Bravo – Bas och original med vom

DSC_1004

 

Yeyh. Jag hittade hundmaten våra kamphundar numera äter. Ett foder som både vi och uppenbart kamphundarna är nöjda med då dom äter som aldrig förr och det bästa är att även Chanel tål maten. Hon har foderallergi, vi vet dock inte vad hon inte tål, men hon klarar av denna och tappar ingen päls. Gizmo har lagt på sig lite och deras pälsar och minhygien har faktiskt blivit så mycket bättre. Munhygienen kan ju bero på att vi även är duktigare på att borsta gaddarna på bestarna. Till och med Chanel som är tramsig med maten har aldrig ätit bättre. Bravo med vom – We love you!

Nöjd husse, nöjda kamphundar.

Förövrigt bråkar Gizmo som fan i dag. Det har ju regnat och det är fruktansvärt att behöva gå ut och bli blöt om tassarna, de andra 2 primadonnorna är inte riktigt glad i det heller men dom är långt i från så tramsig som Gizmo är. När det regnar är dom alla 3 tramsiga, men Gizmo slår rekordet med hästlängder. Man får sig ett gott skratt när han väl fått upp farten och så kommer det en vattenpöl. Han tvärstannar och funderar på hur fan han ska lösa detta problemet!

Life is good. Kamphundarna är rastade, jag har packat massor. Nu har vi bara 4:a banankartonger kvar så jag får i veckan köra och hämta fler. Jag har tömt linneskåpet på kontoret, bara jeans kvar i skåpet och alla skåp i tvättrummet är tömt. Det är bara städskåpet som är grejor i och det vågar jag mig inte på, jag vet ju inte vilka verktyg sjömannen tycker vi behöver nere i vagnen och så behövs ju lite när möbler ska skruvas ner.  Det går bra nu. Nästan 22 lådor packade. Hur fan kommer det sig att man samlar på sig så mycket skit ?

Nu tar jag med mig kamphundarna och kryper ner under filten i soffan och försöker sova i ett par timmar, en natt på jobbet väntar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maggan 29 mars, 2015 at 13:39

  Ja det är inte förrän man flyttar som man märker hur mycket prylar man har! Brukar alltid (äntligen) bli en del rensning i de lägena…
  Vår lille huligan äter också färskfoder sen ett år tillbaka, Mush brukar han få. Har också fått mycket bättre tandhälsa sedan vi bytte från torrfodret, fast vi toppar med torrfoder ibland så det blir en kombination. Dessutom brukar jag strö på lite Plaque Off på maten, fast inte hel skopa eftersom han är så liten.

  • Reply tommytott 30 mars, 2015 at 02:41

   Vi brukar med rensa ibland, men man hittar massor i skåp man trodde man hade rensat men uppenbart glömt bort!
   Mush har vi med testat, men detta äter dom bättre. Fantastiskt bra. Fungerar plaque off ? Jag har varit tveksam om det fungerar eller inte.

 • Reply Ann-Ki 29 mars, 2015 at 14:06

  Min jycke gillar inte i heller när det plaskar blött där utanför dörren. Han tvärstannar och tittar sig omkring, sen blänger han på mig och det ser ut som han tänker: “men va F*N morsan, har du inte stängt av duschen”. Kanonbra att ni har hittat ett foder som alla tre doggarna gillar och tål. Min hund har också haft bekymmer och vi har bytat foder flera gånger. Men nu funkar det som det ska och livet flyter på och alla mår gott.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.