Livsstil

Söndag, mancold och sommartid

DSC_1001

 

Godmorgon eller god förmiddag söndag! Sovit fruktansvärt dåligt i natt, lederna har bråkat med mig med värk från helvetet, varit törstig och knappt kunnat andas. Den där jävla mansförkylingen har brutit ut på riktigt verkar det som. Det måste vara den där jävla bussen jag tog hem från syrran i går, det blåste svinkallt så hon tvingade på mig ett minibusskort som hon hade hemma och att jag skulle åka baciellbomben hem. Jag fixar det inte, dom hostar, snorar , fiser , rapar och är allmänt grisiga på dessa bussar och jag slår vad om att minst hälften av alla som åker dessa bussar inte tvättar händerna efter dom varit på dass.. Jag kräks.

Söndag och jag vaknar upp av att klockorna visar olika? Vafan är klockan? Yeyh, det är sommartid och de betyder alltså att jag skulle ha vaknat upp med sommarvikt, världens beach kropp och allmänt hunkig. Tyvärr, vikten är den samma, bilringen på magen är kvar och mina manboobs fanns inte där. Etta på stå i vassen i sommar. Jag får nog fan försöka komma i gång med den där träningen snart igen, vad hände? Vi var ju flitiga och tränade ett par dagars i veckan, och lederna tog inte lika mycket stryk när jag började träna för att få upp muskelstyrkan i kroppen så lederna inte ska behöva slita så .. Men sen hände något, biggest losern i mig vann och jag djupdykning i sockerhavet och vinhavet. Men det har varit gott det med!

Söndag i dag alltså. Jag har tagit på mig ett extra nattpass inatt så jag ska försöka sova lite. Jag måste även iväg och se om någon annan djurbutik har vårat foder. Kamphundarnas butik är stängd och jag tog tydligen sista i dag. Väl planerat det där och sen hade jag tänkt försöka packa någon banankartong inför flytten.  Vi får väl se, prio är mat till kamphundarna och sova, förhoppningsvis har min mancold hoppat över till någon annan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.