Camping livet

#campandebögar

Söndag och vi är vid vagnen. I går kom sjömannen äntligen hem vid 20 tiden hämtade jag honom på centralen. Kamphundarna var överlyckliga över att han äntligen är hemma igen så nu är Chanel extremt pappig och Gizmo ja han tramsar som vanligt.

I dag klev vi upp och började packa för ett dygn här i vagnen. Men innan vi kunde ta oss ner så städade jag ur ett terrarium och sålde till en vän utanför Helsingborg som lyckats kläcka fram ett gäng skäggagamer som behövde ett mindre terrarium då dom inte kan vara bland de vuxna individerna, dom hämta burken och vi åkte ner och det är rena rama djungeln här nere.

Det var inte tillräckligt med batteri på våran trimmer och gräsklippare så nu har vi varit och lånat gräsklippar av bästa Anki och Olle. Jag uppdaterar lite snabbt och ska nu kolla om batteriet har hunnit ladda lite så jag kan fortsätta trimma kanterna och flukta lika extra på sjömannen som slitit av sig tröjan. Äntligen är hunken hemma så jag har något att titta och klämma på haha! Ett dygn i husvagnen blir det,för i morgon är det tid för jobb igen. Ledigheten går alldeles för snabbt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.