Camping livet

Morgon vid vagnen, strålande sol och 3:e världskriget på herrtoan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pappas bebis väckte mig nu på morgonen strax efter 8. Det är fantastiskt att de små kamphundarna sover längre här nere i vagnen än vad dom gör hemma, men här nere springer dom ju ute hela dagarna. Och tur var det att den lilla loppan väckte mig, för krigaren var nära på att explodera .. Herrejävlar vad kissig man kan vara. Värst att vara så kissig att man knappt kan gå och så ska man traska upp till servicehuset och lyssna på stonk, stön och andra världskriget i toalettstolen. Jag funderar ibland om dom tar i som det vore sista gången och ibland låter det som dom bombar varandra .. Den ena värre än den andra.

Sjömannen traskade upp till kiosken och köpte nybakade bullar, jag fixade kaffe, medicinerade Prada och utfodrade hela mexikanska kamphundsmaffian. Frukosten är nere, jag dricker fortfarande kaffe , jobbar och sjömannen klipper gräset utanför tomten så det är snyggt och städat och så att ingen tomte här på campingen kan komma och fråga om vi klippt gräset!

Igår kväll var vi hos världens bästa vaktis och världens bästa Anki på middag.  Vi gjorde en polsk sommarsallad som älskade Wanda bjöd oss på i söndags och vi älskade den , så vi gjorde en egen och tog med till middagen i går, vilket var uppskattande. Vid 21 tackade vi för oss, rastade kampungarna och gick och la oss .. Men älskade Prada fick sitt andra ep-anfall för andra kvällen i dag. Det är fruktansvärt att se henne krampa, men i går varade det mindre än 1 minut tack vare medicinen och att vi kunde agera snabbt.
I dag är fröken pigg och alert som vanligt och väntar på att vi ska dra fram solstolarna så vi kommer ut och ligger i solen hela dagen, för det är dagens plan, samt att förhoppningsvis dra med Anki ner och bada.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 7 juni, 2016 at 09:34

  Haha! Man kan undra om det “hör” till campinglivet att låta så på toaletterna för på damernas är det precis likadant! Haha! Den ena fiser värre än den andra….tom värre än mig! Haha!

  Kram

  • Reply tommytott 7 juni, 2016 at 17:00

   Jag tror dig haha!

 • Reply Anki Viktorsson 7 juni, 2016 at 10:15

  Godmorgon på er pågar… Ja här ska bannemej ingen gnälla på er gräsmatta för den e fin😘 Ja tack för igår o så hoppas jag det är 20 grader i vattnet så vi kan leka😂😂 kram på er

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.