Livsstil

Bubbel i parken

 

Lördag och det är strålande sol.  I går var det after work med fantastiska kollegor i parken, vi åt sushi, drack gott bubbel, skrattade och pratade skit, spelade kubb och bara njöt av en skön fredag efter en lång vecka på jobbet. After work i parken är fan underskattat och det bör man göra flera gånger.  Kan vara min sista after work med detta gänget på denna arbetsplats, för nu byter jag snart arbetsplats och är tillbaka till vuxenpsykiatrin i början på juni, jag kommer verkligen sakna alla fantastiska kollegor på bup.  Men jag får helt enkelt hålla koll på dom när dom tänker dra i gång fler after works och hoppas på att jag kan vara med!

I dag håller jag på plockar lite här hemma, hade tänkt gå ut och lägga mig i solen men jag har så sjuka kramper i magen i dag så jag vågar inte. Dessutom är Gizmo extremt slö och hängig så jag vill ha lite extra koll på honom, så passar på att plocka lite här hemma och ska väl dra över med dammsugaren och hänga upp tvätten som jag körde i gång tidigare idag och  slappa lite på balkongen i solen i alla fall.

Ikväll kommer äntligen sjömannen hem. Det ska bli så jävla skönt att få hem honom igen efter att han har varit ute till sjöss alldeles för många dagar.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.