Mode, Shopping och Skönhet

Dag och nattkräm från Galderma & Restylane

DSC_7030

I lördag på barn och familjemässan som Walles & Glantz anordnade så hade jag den stora äran att få kramas och prata med den fantastiska kvinnan, Maria från Galderma. Maria var med på eventet jag fotograferade hos Elvira, där jag för första gången testade på fillers.

I lördags var Maria och Galderma även en av utställarna. Självklart skulle jag förbi och kolla vad dom hade med sig på sitt bord och där stod den, min ( och sjömannens ) nya kärlek för huden. Jag fullkomligt älskar dag krämen från Restylane och jag fick med mig både dag och nattkräm. Ska bli riktigt kul att testa nattkrämen och se om den levererar lika bra som dag krämen.

Varför har jag fastnat för denna krämen? 
Ni vet, vi män har ju odräglig hårväxt i ansiktet och eftersom jag älskar stubb på mig själv och i synnerhet på andra män, så krävs ju en del omvårdnad och det är viktigt att sköta sin hy, men många ansiktskrämen har en tendens att klumpa sig och fastna som något helt annat i skägget, vilket denna inte gör. Och dessutom doftar den ljuvligt.

DSC_7040

Jag fick även ett läppglans/lypsyl. Min väg mot den manliga versionen av Maria Montazami är ett faktum. Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag var en aning tveksam till läppglans. Men i´m hooked. Detta är utan färg och tar fram läpparnas egna pigment , är mjukgörande och håller dina läppar kyss vänliga!

Jag kan med handen på mitt varma hjärta rekommendera dessa produkter och ett stort tack till Maria för de varma kramarna, de härliga skratten och inte minst för produkterna. Träffar du henne något så krama om och hälsa från Tommytott.  Dessutom känns det som om det snart är dax att skicka iväg ett mail till Elvira och få lite påfyllning lite här och var i ansiktet. Det där med att män faktiskt ska ha lite rynkor i pannan kan jag inte riktigt hålla med om, dom ska väck. Gärna helt och hållet 😉

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.