Livsstil

Genomblöt, längtan och spackling rosé

DSC_7043

Vem fan öppnade himlen? Smart att promenera hem i Malmö en höst/vinter kväll ? Det kan till 90% börja regna , men lite motion och vatten har väl ingen dött av?  Jo ikväll mina vänner kan jag lova er att det var nära, och att rubriken i morgondagens blaska kunde vara – Bloggande bög hittades död på gatan, dog av regn och brainfreeze p.g.a blåsten. 

Seriöst så trodde jag fan att vänster sida av huvudet skulle förfrysa i samband med promenad, blåst och kraftigt regn. Dessutom, får jag fuktexem på min kropp p.g.a att jag inte var torr någonstans, vem ska jag då stämma?  Haha!

Jag saknar sjömannen som fan ikväll. Jag hatar att han är borta, men nu jävlar är det bara mina nätters jobb kvar att jobba sen kommer han ( i dubbelbemärkelse ) hem. Pensionären Totten lyxar till det med 1 ( läs 2 ) spackling rosé innan jag stupar ner i sängen. Jag försöker nämligen hålla mig uppe längre i dag för att vända dygnet lite så jag ska vara pigg och utvilad inför morgondagens första nattjobb.

Hur har ni det ? Någon som är sugen på att komma över med en flaska rött eller rose? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Moster 14 november, 2015 at 01:43

  Min fru bara älskar Somersby Rosé. Du visst ligger Malmö nästgårds till Uppsala. Kanske kan vi kvista över en helg så får ni två/tre/fyra pina i er tocke elände så tar tar jag en öl och njuter av godsakerna.

  • Reply tommytott 14 november, 2015 at 11:57

   Haha .. allt är ju relativt 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.