Mode, Shopping och Skönhet

Copenhagen – shopping at Fields

Dagen har bara sprungit iväg och vi har tvättat lite och det har systrarna gjort hos lillsyrran med då dom kör vidare i till Helsingborg/Hyllinge i morgon för dom ska på bröllop i helgen. Planen var att vi skulle ta tåget över i eftermiddag och göra köpenhamn city, strosa runt och kolla men då vi gick en bit mot tåget så insåg vi att det aldrig kommer sluta regna, så under ett träd på gatan kom vi fram till att ordna brobizz till Mattias och syrran så vi tog bilen i stället och körde till Fields shopping center och var under tak.

Jag såg mest fram emot Zara, men där blev jag riktigt besviken. Damavdelningen var fullproppad och rea överallt men herr avdelningen var det nästan ingen rea alls samt att det var dåligt utbud så jag la mitt hopp på det som alltid levererar, nämligen Bilka. Och det levererade både skor , alkohol och favoritmaten – fläskestek.  Jag var ju tvungen att fylla upp lager med rosé och med bubbel. Tyvärr hade dom inte favoritvinet, så jag bunkrade upp med något nytt och hoppas det ska smaka väl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev varsitt par adidas , de svarta är sjömannens och de turkosa är mina!

Nu öser det ner och vi ska käka middag här hemma hos oss med syskonen ikväll, det blir dansk fläskestek, koktpotatis och brunsås.  Sen får jag väl sitta uppe länge i natt för jag har ju fortfarande inte påbörjat min krönika, för jag prioriterade familjen som jag inte sett på 5 år .. Så jag får helt enkelt skriva krönika i natt, om jag inte häller upp ett glas bubbel nu och påbörjar den så smått.

Föresten, ni vet väl om att min systerdotter oxå bloggar ? Här hittar ni hennes blogg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.