Livsstil

Den lediga helgen försvann

Den lediga helgen försvann.

Så är det söndag kväll och jag känner att mina ögon börjar bli fyrkantiga. Denna lediga helg från psykiatrin har verkligen försvunnit och jag har inte riktigt varit ledig, utan jag har under större delen av min helg suttit klistrad framför min dator och photoshop och redigerat bröllopsfoton för brinnande livet. Jag har gått igenom drygt 2500-3000 bilder, sorterat ut alla som är ur fokus och redigerat så många jag orkat och hunnit med. Så i veckan kan jag leverera bilderna till brudparet. Fantastiskt skön känsla.

I går kväll var det tid för after work med massor av psykiatri kollegor. Jag var så trött i kroppen efter en intensiv vecka med 7 dagars jobb och utbildning i rad, så jag bestämde mig för att inte gå. Men när kollegan skickar sms om att de andra missat tåget så hon stod själv på centralen fick jag dåligt samvete och drog iväg ut. Det är jag glad för, otroligt roligt att träffa så många kollegor utanför jobb och göra något kul.

I dag söndag har jag fokuserat på redigering av bröllopsbilder samt fokus på kamphunden. Vi har mys, varit på promenader, både korta och långa och så har jag vilat. Nu har jag tagit en paus i från redigerandet av de sista bilderna, det känns i kroppen och resultatet blir inte det samma, så därför tar jag en paus. Onsdag siktar jag in mig på att bilderna levereras.

Nu blir det bara slapp, kolla igenom mailen, svara på lite mail och sen promenad med kamphunden, en dusch och sen lägga mig. En tuff arbetsvecka väntar igen med jobb 6 av 7 dagar , men bäst av allt är ju att sjömannen kommer hem i veckan. Jag längtar!

Hur har er helg varit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.