Livsstil

Värkhelvete, kärlek och homofobjävlar

image

Skit kropp, i dag hatar jag dig extra mycket. Jag fick helt enkelt när jag vaknade i dag inse att jag måste lyssna på kroppen och att den värker alldeles för mycket och för lite sömn för att jag ska kunna klara av att jobba. Jag hatar att ringa det där samtalet, men det var bara ett nödvändigt ont.

I efter middag när jag just vaknat och var som en zoombie så kom världens bästa Meekatt , Alice och Elton på besök. Kaffe, tårar och skratt. Denna kvinna , barnen och Freddy betyder oerhört mycket för både mig och sjömannen. I dag var det nära att bögen himself, Totten började böla när Malin fick träffa sin morbror, våran granne här på campingen.

Här om dagen trillade homofoverna in och kommenterade, en Krister kommenterade tävlingsinlägget med detta.

Jag önskar att du och de dina slutar att kalla oss som inte delar synen på Pride och HBT för homofober.
Hörde ett avsnitt av ”Allvarligt talat” (P1) där Horace Engdahl talade om just det. Hur fel det är att sätta en stämpel på dom som inte delar din syn.”

Grattis Krister, du har just vunnit priset som den största idioten som går i ett par skor. Du har lite snyggt formulerat dig men ändå så pass dåligt att du själv utnämner dig som homofob. Inga högre studieskulder hos dig heller märker jag 😉 För övrigt missade du en bokstav i HBT(Q) och så tycker jag du ska läsa lite extra om varför pride finns.

Nej, jag ville bara uppdatera att jag lever, kroppen värker, men jag lever. Nu blir det ett par dagars vila och lite små promenader och se hur “ernst-hugo 90+” reagerar!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.